Om mig

Stockholmska med norrländska rötter som nu bosatt mig på Gotland. Familjen består av en yorkshire terrier, en storpudel och två katter.

Att må så bra som möjligt är för mig en viktig sak, och jag har därför gett min kropp och själ ”service” genom olika alternativmedicinska behandlingsmetoder. Tänker att precis som min bil behöver servas för att fungera bra, så behöver jag också ta hand om mig själv.

Det är fantastiskt med det breda utbud av behandlingar som finns i dag, och alla olika varianter är ju bra på sitt sätt. Ibland är det den ena och ibland den andra metoden som passar bäst. Att välja efter det man känner sig tilltalad av tycker jag är en bra utgångspunkt.

Efter att jag hade fått kraniosakrala behandlingar, också mina djur har fått behandling, kände jag att jag vill hjälpa andra till ökat välbefinnande och förbättrad hälsa.

Djuren ligger mig varmt om hjärtat och jag började därför att gå en introduktion i djurhälsobehandlingar. Den följdes sedan av en grundutbildning hos Upledger Institute 2013, fortbildning hos Wishing Well och en kurs i behandling av häst.