Behandling

Hur går en behandling till:

Under behandlingen ligger klienten på behandlingsbänken, fullt påklädd. Det är en mjuk metod att förbättra hälsa och välbefinnande.
Genom varsamma tekniker korrigeras skelettet, muskler spänns av och membranen som omger hjärnan och ryggmärgen frigörs från spänningar.
Kroppens självläkande funktioner tar över för att fortsätta läkningen av de strukturer och funktioner som varit skadade.
I de fall där skadan varit allvarlig och/eller traumat inträffade för länge sedan kan en tillfällig försämring av allmäntillståndet upplevas, då nervsystemet använder sig av kroppens alla resurser för att fokusera på läkningsprocessen. Man kan uppleva att trötthet, värk och smärta tillfälligt kan uppstå när muskler släpper sina spänningar. Känslor eller minnen kan komma upp till ytan.

I alla holistiska terapier behövs ett eget ansvar och engagemang i läkningsprocessen. Det är ett åtagande att ge kroppen stöd och den tid den behöver för att läka.

Redan en behandling kan åstadkomma förbättring, men 2-5 behandlingar rekommenderas, och ibland flera.

Vad kan behandlas:

Kraniosakral terapi är bra vid behandling av stress, rygg och nackproblem.

Alla slags trauman, fysiska, mentala och emotionella, kan åstadkomma obalanser i nervsystemet, vilket i sin tur orsakar symptom och åkommor som t ex
Ryggont, smärta i nacke och axlar, migrän, spänningar i tänder och käke, astma, allergier, sömnproblem, pms, återkommande infektioner, halsbränna, förstoppning, matsmältningsproblem, koncentrationssvårigheter, missbruk, depression, ångest, utbrändhet, mensvärk, ätstörningar etc
Kraniosakral terapi har visat sig hjälpa tillstånd som ADHD, autism och stroke.
Den fungerar också vid fysiska trauman, nacke och rygg som t ex whiplash skador.

Kraniosakral terapi balanserar hormonsystemet, stärker immunförsvaret, stimulerar matsmältningen och ökar förmågan till koncentration och inlärning.
Behandlingen förbättrar kroppshållningen och energinivån och ökar spinalvätskans cirkulation och förmåga till att uppta näring och rensa ut gifter.

Välkommen!

Den som känner sig tilltalad av en mjuk och försiktig behandlingsform som ger kroppen möjlighet att korrigera det som inte känns bra eller är optimalt för tillfället, kan ha hjälp av kraniosakral behandling. Det är inte symptom som behandlas utan en genomgång av var eventuella obalanser och felställningar finns.

Jag ger gärna healing tillsammans med den kraniosakrala behandlingen, och du kan få healing på distans.

En behandling tar ca 45 min.
Behandling av häst 1,5 timme.

Referenser behandling av häst

Ann-Sofi | 076-7760129
Equus Massage & Rehab

Marie | 070-7499919
Maries Hästskötarkurser

Priser:

Behandling av människa: 750kr
Pensionär 650 kr
Behandling av djur: 500kr
Reseersättning: 25kr per mil vid behandling av djur

Behandling/healing på distans 500kr

Jag har behandlingsansvarsförsäkring.

vioalla behandlar djur